Hoezo Millennium ?

Hypocriet en onzorgvuldig is de ophef over de naderende overgang naar een nieuw millennium. Stromingen die niet of nauwelijks geloven in de geboorte van Jezus, hanteren nu opeens de daaraan gerelateerde jaartelling. Niet alleen vond de gebeurtenis in Bethlehem naar men aanneemt eerder plaats, maar ook zijn er nog andere jaartellingen in de wereld (geweest), zoals de Joodse, de Islamitische, de Romeinse en de Chinese. Voor wie in Christus gelooft, is vooral Diens opstaan uit de dood van belang. En Zijn naderende wederkomst. Deze cd geeft een uiteenzetting over Gods tijd en tijden.

Spreker: Ab Klein Haneveld

Om de studie te kunnen beluisteren en eventueel te downloaden moet u op deze site zijn ingelogd. Inloggen kan alleen met een account. Vraag hier uw gratis account aan.