Het boek des Levens

Gelovigen hebben deel aan Gods plan. Ongelovigen niet. De Heer zal degenen die Hij kent nooit vergeten. Zij zijn en blijven opgetekend in het ‘Boek des Levens’ en zullen de dood niet zien. Johannes zag dat boek in zijn in Openbaring weergegeven visioen. Ook Israëls gelovig overblijfsel zal daarin blijken te staan. Ongelovigen worden er, als de Heer t.z.t. zal oordelen, niet in aangetroffen. Maar gelovigen delgt Hij er niet uit, omdat Zijn plan niet verandert. Het betaamt een christen in praktisch leven zijn hemelse positie in te nemen. Dat beloont de Heer, overeenkomstig Zijn hemelse boekhouding.
“Verheugt u dat uw namen staan opgetekend in de hemel.”

Spreker: Ab Klein Haneveld

Om de studie te kunnen beluisteren en eventueel te downloaden moet u op deze site zijn ingelogd. Inloggen kan alleen met een account. Vraag hier uw gratis account aan.