Hemel op aarde

Burgerschap, toekomst, erfenis en bediening van de christen liggen in de hemel. Uit dat onzienlijke kwam ook het Woord naar de zichtbare aarde, die nu door de satan wordt geregeerd en door God dood is verklaard. Maar veel aardse symboliek, door de Schepper in Zijn schepping gelegd, verwijst naar hemelse realiteit. Naar de oorsprong van alles, inclusief het leven. Die ligt niet in de mens zelf, zoals door satan aangewakkerde filosofie beweert. Want uit hemelse sferen komen ook dwaallichten, zich manifesterend in valse profeten. Vooral herkenbaar aan het vervangen van Gods Woord door afwijkende inzichten. Daarom ligt de strijd van de gelovige in hemelse, in plaats van aardse sferen. Maar dáár ook mag hij zich eeuwige schatten verzamelen.
‘Waar uw schat is, daar zal ook uw hart zijn.’

Spreker: Ab Klein Haneveld

Om de studie te kunnen beluisteren en eventueel te downloaden moet u op deze site zijn ingelogd. Inloggen kan alleen met een account. Vraag hier uw gratis account aan.