Vredevorst (kerstdienst)

Hoewel in de wereld het Kerstfeest uitbundig wordt gevierd, veelal onder verwijzing naar de daaraan toegedichte bood schap van vrede, is in de Bijbel relatief weinig over de geboorte van de Heere Jezus te vinden. Gelovigen leven uit vrede met God door de verrezen Christus, Die niet meer het geboren kindje is, maar de gegeven Zoon. Als er eens ook op aarde vrede heerst, komt dat door de vrede die er dan zal zijn in de harten van de mensen die er op wonen. Wie is weder geboren mag die vrede nu al kennen. De vrede die vrijheid is. Omdat hij is toegewijd aan de nog verborgen Vredevorst. Om Hem te dienen, met het zicht op wat nog gaat komen.
‘Om onze voeten te richten op de weg des vredes.’

Spreker: Ab Klein Haneveld

Om de studie te kunnen beluisteren en eventueel te downloaden moet u op deze site zijn ingelogd. Inloggen kan alleen met een account. Vraag hier uw gratis account aan.